MVO/ECO

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen / Ecologisch Ondernemen

 

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om je te afficheren als ‘maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ of ‘eco-ondernemer’. Maar vaak zijn het holle termen. Niets dan marketingtools om de klant een goed gevoel te geven.

Wij voelen daar niets voor. Als ecologische en economische voordelen elkaar kruisen, dan zijn wij bij de eersten die de stap zullen zetten naar duurzaamheid. Wij zijn immers ook gebaat bij een betere natuur en een zuiniger wagenpark.

Echter, doen alsof je het met de natuur het beste voorhebt, terwijl je vervolgens in je veel te dikke en vervuilende SUV stapt om te gaan netwerken met geestverwanten op een MVO-borrel… daar doen wij niet aan mee.

Ook ziet u ons niet schermen met goede doelen. Bij ons draait MVO om normaal en respectvol omgaan met personeel, leveranciers en klanten. En bij ‘eco’ kunt u bij ons denken aan roetfilters, een goede planning en adviezen aan klanten om zuinig te rijden. Vergeet daarbij ook niet dat wij, door goed onderhoud, langer kunnen doorrijden met ons wagenpark. Ook dat scheelt behoorlijk wat CO2 in productieve en absolute zin.